Studentresor

läs och låt dig inspireras

Länktips London

Publicerad 2013-03-12 11:13:00 i Jobba utomlands,

Är du sugen på att åka till London, men tycker det är svårt att veta var du ska börja? Det kan kännas tufft att komma som ensam svensk till denna storstad, och därför vill vi nu dela med oss av två länkar till sidor som kan hjälpa dig en bit på vägen.

Londonsvenskar.com är en hemsida lanserad 2003 som riktar in sig på svenskar i London. Här kan du få tips och råd på vägen, om allt från att hitta boende och rumskompisar till saker som vård eller hur du tar körkort i London. Något vi har hört mycket bra om är forumet som finns på den här sidan och som du även kan komma åt på Facebook. Här får du chans att komma i kontakt med andra svenskar och hitta på roliga aktiviteter så att du aldrig behöver känna dig ensam!

Ett tips vi fick under intervjun om arbete i London (läs tidigare inlägg här) var sidan Flatshare.com. Eftersom det är dyrt att bo i London är det vanligt att man delar boende och med hjälp av den här sidan kan du komma i kontakt med andra som söker rumskompisar eller har boende att dela med sig av. Skapa en profil och leta upp de personer och det boende som känns rätt för dig!

Lycka till!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Vi är två tjejer som studerar på Norra Real, inriktning sam-språk. Då vi går sista året har det blivit dags för projektarbete. Vi har valt att rikta in oss på livet efter studenten, som börjar komma riktigt nära! Vi hoppas kunna inspirera dig till att göra något du faktiskt brinner för och ta till vara på den tid som kan komma att bli den bästa i ditt liv! Kommentera gärna dina åsikter eller frågor, vi tar till oss allt! Det går också bra att maila oss på [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela