Studentresor

läs och låt dig inspireras

Enkätundersökning

Publicerad 2012-10-03 12:33:00 i Allmänt,

Hej, vi skulle uppskatta om du tog dig tid till att svara på vår enkät! Det går snabbt, tar bara någon minut, men skulle hjälpa oss oerhört mycket. Tack på förhand!
 
 

Välkommen!

Publicerad 2012-10-03 11:58:00 i Allmänt,

Nu drar vi igång projektet och hoppas att just Du vill följa med! Här kommer Du få ta del av tips, intervjuer, fakta och mycket annat som kan tänkas vara intressant. Har Du någon fråga Du vill få svar på? Tveka inte att höra av dig så ska vi göra vårt bästa för att försöka svara på den. I nuläget finns det tre olika alternativ för att ta kontakt med oss: kommentarsfältet, frågelådan längst ner i högra sidofältet eller via vår mail ([email protected]).
 
Läs och låt dig inspireras
 
 

Om

Min profilbild

Hej! Vi är två tjejer som studerar på Norra Real, inriktning sam-språk. Då vi går sista året har det blivit dags för projektarbete. Vi har valt att rikta in oss på livet efter studenten, som börjar komma riktigt nära! Vi hoppas kunna inspirera dig till att göra något du faktiskt brinner för och ta till vara på den tid som kan komma att bli den bästa i ditt liv! Kommentera gärna dina åsikter eller frågor, vi tar till oss allt! Det går också bra att maila oss på [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela