Studentresor

läs och låt dig inspireras

Jobba i Australien med GoXplore

Publicerad 2013-03-12 12:00:00 i Jobba utomlands,

För att få jobba och resa i Australien behöver du ha ett Working Holiday visum. Detta gäller under 12 månader och gör att du är berättigad att söka alla typer av arbeten. Här är en lista på de visumkrav du behöver uppfylla:
  • Skandinavisk medborgare
  • Ålder 18 till 30 år
  • Inget kriminellt förflutet
  • Inneha ett giltigt skandinaviskt pass (giltigt 1 år efter avresa från Australien)
  • En giltig tur & returbiljett, eller vidare biljett
  • Max 6 månader hos en och samma arbetsgivare.
Med organisationen GoXplore (tidigare Work & Travel) kan du ta del av deras Work & Travel program som innebär bl.a. att du får gratis service på deras kontor i Sydney, en jobbkonsult som hjälper dig i jobbsökandet, hjälp att öppna bankkonto och skaffa bankkort vid ankomst, ett informationsmöte om livet och arbetsmarknaden i Australien och fyra nätter på ett vandrarhem tillsammans med andra deltagare.
 
Du kan välja att resa efter din plånbok. Det finns olika restyper och i alla ingår Work & Travel programmet:
 
1. Aussie Basic 15390kr: Tur/retur Australien. För dig som vill resa snabbt och billigt till Australien. Lägg till Working Holiday visum för 2 990kr
2. Sydney Express 18590kr: Tur/retur Australien med möjlighet att stanna i Bangkok eller Hongkong gratis på hemresan, boroende på vilket paket du väljer. Visum ingår.
3. Kiwi Explorer 20990kr: Tur/retur Australien. Inklusive en T/R biljett till Nya Zeeland samt möjlighet att stanna i Bangkok eller Hongkong gratis på hemvägen, boroende på vilket paket du väljer. Visum ingår.
4. World Discovery 25590kr: Jordenruntbiljett med 5 stopp. Upptäck Asien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och USA. Australienvisum ingår.

 Gå in på GoXplores hemsida genom att klicka här för att läsa mer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Vi är två tjejer som studerar på Norra Real, inriktning sam-språk. Då vi går sista året har det blivit dags för projektarbete. Vi har valt att rikta in oss på livet efter studenten, som börjar komma riktigt nära! Vi hoppas kunna inspirera dig till att göra något du faktiskt brinner för och ta till vara på den tid som kan komma att bli den bästa i ditt liv! Kommentera gärna dina åsikter eller frågor, vi tar till oss allt! Det går också bra att maila oss på [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela